Informatie - uitgavecheck

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie

Werk en info
Uitgavecheck is een tool om uw maandelijkse lasten te controleren of u niet te veel ergens voor betaald.
Ook is uitgavecheck een middel om diverse producten voordelig aan te schaffen, doordat wij voor alles hebben onderzocht en vergeleken.
van Reizen, verzekeringen, telefoon, internet, ledverlichting, zonnepanelen en energie leveranciers, zijn vaak liggende blijvende zaken omdat men hier geen tijd voor neemt, of denken van het scheelt maar een paar euro. Wij van uitgavecheck willen u graag bewijzen zwart op wit, wat u nu ergens voor betaald en wat u zou kunnen gaan betalen voor producten en/of diensten.
U zult verbaast staan van de bedragen die niet hoeft te betalen. U heeft na zon check volledig de vrije keuze dit wel of niet te willen doorvoeren.

Alle producten c.q. diensten op onze website, zijn tot stand gekomen door afspraken te hebben gemaakt met desbetreffende verkopende partijen, zodat u het ook nog is niks kost. GRATIS dus!

Doe dus vandaag nog de aanvraag op ons contact formulier met wat u allemaal graag GRATIS gecheckt wil hebben, daarna geven wij u een totaalbeeld wat u zoal kan besparen op de uw gewenste producten en/of diensten. U kunt ook zelf op onze website op diverse vergelijkers uw eigen gegevens gemakkelijk en simpel invoeren en meteen zaken aanvragen en/of kopen die voor u interresant zijn.
Sommige producten/diensten kunnen niet meteen op de website worden geregeld, maar zal dan op offerte basis aan u worden gepresenteerd.
Wat bespaart een gemiddeld huisgezin per jaar zoal op:

Energienota 250 euro
Telefoonnota 140 euro
Mobiele abonnement 200 euro
Internet 120 euro
Verzekeringen 300 euro
Led Verlichting 700 euro
Zonnepanelen 500 euro

Totale besparing 2210 euro
Per maand 184,17 euro

Een tweede vakantiegeldbetaling of gewoon per
maand meer overhouden.
De keuze is aan u zelf

Wij zijn ervan overtuigd dat u dat bedrag niet zou willen
laten liggen.

Doe de check zelf of laat ons u helpen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu